Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

La Agraria va avea loc prima licitație de bovine Angus

Autor: meatmilkluni, 27 februarie, 2017

Prima licitație de bovine Angus din România, va fi organizată de Asociația Angus România, la Agraria 2017 – târg internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie care va avea loc între 6 și 9 aprilie 2017, în localitatea jucu din județul Cluj.

 

„La licitația de bovine de Angus din România” înfățișând necesitățile de pe piața națională: o nouă imagine a dezvoltării zootehniei românești, susținerea sectorului bovinelor de carne și în același timp a pieței de carne din România, susțin organizatorii.

 

„În baza celor enumerate am dezvoltat un sistem integrat prin care să înfățișăm bovina de carne Angus din fermă până în farfurie.

 

Astfel vom transpune în practică cele mai utile și aplicabile acțiuni necesare în fermele cu direcția creșterii spre carne, vom supune atenției publicului cele mai noi informații din sectorul bovinei de carne, dar mai ales vom prezenta animale din rasa Angus cu cele mai excepționale calități genetice care vor fi și licitate în cadrul evenimentul. Iubitorilor de carne le aducem în atenție un incendiar show culinar oferit de un chef renumit din România dar și alte momente dedicate cărnii de vită în fiecare zi de pe parcursul târgului”, se arată într-un comunicat remis redacției.

5,4 milioane de euro pentru crescătorii români de vaci cu lapte
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 13 martie 2017

România a primit de la Uniunea Europeană un ajutor excepţional pentru crescătorii de vaci de lapte de 5.448.041,5 de euro în 2016, pe care fermierii urmează să îi primească în acest an, dacă proiectul normativ aflat în dezbatere publică  se va aproba.   Banii pe care agricultorii ar trebui să îi primească fac parte din...

Cum să înfiinţezi o fermă ecologică de curcani
Autor: Aura Alexa Ioan  /   miercuri, 18 ianuarie 2017

Înfiinţarea unei ferme ecologice de curcani poate deveni o afacere profitabilă pentru cei care aleg acest domeniu, pentru că acest tip de carne este apreciat la nivel european şi a început să câştige din ce în ce mai mult teren şi pe piaţa autohtonă. Aşadar, deşi investiţiile într-o fermă ecologică de curcani sunt mai mari...