Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

La Agraria va avea loc prima licitație de bovine Angus

Autor: meatmilkluni, 27 februarie, 2017

Prima licitație de bovine Angus din România, va fi organizată de Asociația Angus România, la Agraria 2017 – târg internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie care va avea loc între 6 și 9 aprilie 2017, în localitatea jucu din județul Cluj.

 

„La licitația de bovine de Angus din România” înfățișând necesitățile de pe piața națională: o nouă imagine a dezvoltării zootehniei românești, susținerea sectorului bovinelor de carne și în același timp a pieței de carne din România, susțin organizatorii.

 

„În baza celor enumerate am dezvoltat un sistem integrat prin care să înfățișăm bovina de carne Angus din fermă până în farfurie.

 

Astfel vom transpune în practică cele mai utile și aplicabile acțiuni necesare în fermele cu direcția creșterii spre carne, vom supune atenției publicului cele mai noi informații din sectorul bovinei de carne, dar mai ales vom prezenta animale din rasa Angus cu cele mai excepționale calități genetice care vor fi și licitate în cadrul evenimentul. Iubitorilor de carne le aducem în atenție un incendiar show culinar oferit de un chef renumit din România dar și alte momente dedicate cărnii de vită în fiecare zi de pe parcursul târgului”, se arată într-un comunicat remis redacției.

APCPR reacționează față de atacurile îndreptate împotriva sectorului de creștere a porcilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 martie 2017

În ziua de 23martie, la București, a avut loc o conferință de presă organizată de APCPR, la eveniment participând domnul Ioan Ladoși-Președinte APCPR, domnul Emil Dumitru-Președinte Pro Agro, Adrian Rădulescu-Președinte al Federației Fermierilor Români, George Scarlat-Vicepreședinte al APCPR și doamna Stanca Tudor-Director Executiv...

MADR va susține în continuare producătorii de carne de porc
Autor: meatmilk  /   luni, 20 martie 2017

(Comunicat) Referitor la articolele publicate în mass-media cu privire la condițiile în care s-a asumat realizarea unor programe de susținere a produselor deficitare în balanța comercială, respectiv a programului de susținere a producătorilor de carne de porc din ferme românești, MADR face următoarele precizări:   Analiza...