Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Reprezentanții industriei alimentare și-au dat întâlnire la INDAGRA FOOD

Autor: meatmilkluni, 11 noiembrie, 2019

Târgul internațional pentru industria alimentară a reunit 250 de firme care au expus produse și tehnologii de ultimă generație pe o suprafață de15.300 mp.

 

La INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 au participat companii din 13 țări: Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, România, Suedia, Turcia și Ucraina, evenimentul înregistrând un grad de internaționalizare de 22%.

 

Evenimentul s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și a fost organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

 

INDAGRA FOOD a completat tematica Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, promovând cei mai importanți producători, distribuitori și importatori de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

 

Manifestarea le-a dat posibilitatea companiilor expozante să-și lanseze produsele șisă prezinte noutățile din domeniu în cadrul unor zone tematice: Salonul industriei cărnii din România, Salonul de panificație, lactate, fructe și legume, Salonul GastroFood.

 

Zonă destinată promovării industriei cărnii din România, a pus accent pe noile tehnologii, echipamente și utilaje de prelucrarea cărnii, furnizori și procesatori de materii prime pentru industria cărnii, condimente, membrane și aditivi, producători de produse din carne.

Directorii liceelor agricole din România, formați de experți francezi
Autor: meatmilk  /   luni, 14 octombrie 2019

Doi experți francezi pentru cooperare bilaterală au luat parte la un eveniment de formare, la care au participat 58 de directori de licee agricole, în vederea organizării și coordonării stagiilor de practică pentru elevi.     Cei doi experți sunt Paul Ménard, profesor la Liceul Horticol Lyon Dardilly și coordonator al...

Romexpo dă startul înscrierilor la prima ediție a Conferinței INDAGRA 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 3 octombrie 2019

Romexpo, împreună cu TMT PR, vă invită la Conferința „INDAGRA” 2019 care va avea ca temă principală „Ferma de familie, creatoare de valoare adaugată”.   Evenimentul va avea loc în data de 1 noiembrie 2019, în intervalul orar 11-14, în sala Nicolae Titulescu, Pavilion B3 din complexul expozițional...