Stiri

317

Conferința Meat.Milk 2024 facilitează dialogul dintre fermieri, procesatori, retail și autorități

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum am anunțat, cea de-a XIII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk va avea loc în zilele de 27 și 28 mai la hotel Alpin din Poiana Brașov, fiind organizată de Agenția infoGROUP și revistele Meat.Milk și infoGROUP. Ediția din acest an se va desfășura sub genericul ”Echilibrul dintre Tehnologie, Costuri și Prețuri-O șansă pentru sectoarele de carne și lapte ale României”.

Ca de fiecare dată, evenimentul va reuni elita investitorilor în cele dăuă sectoare de activitate, a fermierilor, procesatorilor, specialiștilor, furnizorilor de tehnologii, reprezentanți ai autorităților precum și ai asociațiilor profesionale.

Și la această ediție, organizatorii au pregătit dezbateri de un interes deosebit, fiind axate pe cele mai stringente subiecte ale momentului.

Astfel, în după-amiaza primei zile de conferință, în intervalul orar 13,50-14,35 va avea loc dezbaterea Lapte Fermieri/Procesatori care va purta titlul ”Impactul degringoladei legislative și fiscale asupra Industriei românești a laptelui și lactatelor”. 

În timpul alocat, Adrian PINTEA-Secretar de Stat MADR, Dorin COJOCARU-Președinte APRIL, Iasmina BLIDAR-Director Executiv Bovicoop, Petru BORDEAN-Președinte FCBR, vor analiza situația pieței laptelui și lactatelor la aproape doi ani de la promulgarea legii laptelui, dar vor dezbate și soarta Observatorului laptelui.

În aceeași după-amiază de 27 mai, între orele 14,40 și 15,25, sub titlul ”Cum poate ajuta o Lege a cărnii și a produselor din carne un sector aflat aproape de colaps?”, Aurel SIMION-Secretar de Stat MADR, Sorin MINEA-Președinte Romalimenta, Dana Tănase-Director Executiv ARC, Ioan LADOȘI-Președinte a APCPR, vor analiza situația producției de carne și a produselor din carne din perspectiva reglementării legale care în momentul de față se află spre adoptare la Camera Deputaților.

Vom reveni cu detalii despre organizarea conferinței. Informații suplimentare și înscrieri la [email protected], la tel.: 021.223.25.21, precum și pe www.meat-milk.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2