Stiri

449

Lista reprezentanților statului invitați ca speakeri la Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Și în acest an, Expo-Conferința Internațională Meat.Milk. va aduce în fața participanților reprezentanți de vârf ai autorităților statului cu relevanță în sectoarele cărnii și laptelui, care vor susține comunicări de maximă importanță.

Astfel, la cea de-a XIII-a ediție care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 27 și 28 mai 2024, sub titlul ”Echilibrul dintre Tehnologie, Costuri și Prețuri-O șansă pentru sectoarele de Carne și Lapte ale României”, organizatorii au invitat să susțină comunicări următorii speakeri (în ordinea programului):

-Florin Barbu-Ministru al Agriculturii, care, în dimineața de 27 mai va deschide lucrările evenimentului, urmând să informeze auditoriul cu privire la cele mai noi măsuri luate de MADR pentru optimizarea activității fermierilor și procesatorilor din domeniile vizate. Totodată, domnia sa a fost invitat ca, în seara aceleiași zile, să înmâneze Trofeele de Excelență pentru anul 2024, în cadrul Galei Meat.Milk

-Dl. Ioan Oleleu-Vicepreședinte ANSVSA, va lua cuvântul în aceeași ședință generală din ziua de 27 mai, prezentând participanților cele mai noi informații de interes despre activitatea instituției.

-Dl Paul Anghel-Director General ANPC va fi prezent ca speaker în sesiunea Forum Retail, în care se va referi la problemele constatate în comerțul cu produse din carne și lactate. La rândul său, în aceeași sesiune, dl. Laszlo Gyerko-Consilier al Consiliului Concurenței, a fost invitat să analizeze situația comerțului din perspectivă concurențială.

-D-na Stela Tănase-Director Departament Plăți în Sectorul Zootehnic- APIA, va vorbi în aceeași ședință generală despre situația plăților către fermierii zootehniști.

-D-nii Ștefan Radu Oprea-Ministrul Economiei, Mircea Fechet-Ministrul Mediului, George Chiriță-Director General AFIR, vor încheia evenimentul participând la Masa rodundă în care vor prezenta ”Programe de sprijin ale fermierilor și procesatorilor din România”, din perspectiva instituțiilor pe care le conduc.

Subliniem că, alături de aceștia, au fost invitați și domnii Adrian Pintea și Sorin Moise-Secretari de Stat în MADR, care vor participa la dezbaterile Lapte-Fermieri/Procesatori, respectiv Carne-Fermieri/Procesatori, din după-amiaza de 27 mai.

Vom reveni cu detalii despre organizarea conferinței. Informații suplimentare și înscrieri la [email protected], la tel.: 021.223.25.21, precum și pe www.meat-milk.ro.  

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2