Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Testele specifice pentru sulfonamide destinate procesatorilor de alimente

Autor: Meat MIlkmarți, 12 noiembrie, 2013

Procesatorii de carne de pasăre luptă pentru examinarea cu precizie a antibioticelor sulfonamide care ar putea îmbunătăți controlul calității acestora prin testarea unui compus specific, a declarat pentru The Meat Site, Managerul departamentului de diagnostic pentru carne și fructe de mare al companiei, Joanne McKnight.

Cercetările întreprinse de către producătorul leader în domeniul testelor de laborator Randox Food Diagnostics au demonstrat că investițiile în produse cu anticorpi specifici , spre deosebire de cele generice , pot oferi încredere , cu o rata de imprecizie de mai puțin de cinci procente .

Ca un agent antimicrobian , sulfonamidele sunt utilizate în producția de alimente la nivel mondial pentru tratamentul / prevenirea infecțiilor , cu toate acestea , există probleme grave de sănătate asupra consumului uman și asupra dezvoltării rezistenței la antibiotice.

Ca rezultat , multe țări au interzis sau limitat utilizarea lor în producția animală și au stabilit limitele maxime de reziduuri ( MRLs ) pentru reziduurile din alimente.

Joanne McKnight a declarat : ” Produse standard de pe piață se bazează pe anticorpi generica creați pentru a detecta o gamă largă de sulfonamide. Cu toate acestea ele compromit performanța fiecărui compus în parte.”

” Ambele noastre produse Biochip Array Tehnology și ELISA se bazează pe anticorpi specifici pentru fiecare sulfonamidă în parte astfel încât aceasta reduce probabilitatea de reacție încucișată și crește gradul de acuratețe.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...